We gaan niet goed met stress om met alle gevolgen van dien
We gaan niet goed met stress om met alle gevolgen van dien Foto:

Leer hoe je grip kunt krijgen op stress

Is het de stress waar we vermoeid van raken of zijn we vatbaarder voor stress als we vermoeid zijn?De eerste gratis les vindt plaats op donderdag 17 januari vanaf 20.00 uur in 't Dijckhuis te Vierpolders

Iedereen heeft er mee te maken. Grote en kleine gebeurtenissen in het leven die een dramatisch effect kunnen hebben op je energieniveau. Stress wordt gezien als de meest voorkomende oorzaak van vermoeidheid en veel mensen gaan gebukt onder stress zonder dat ze het zelf weten.

Dat klinkt ongelofelijk maar je lichaam zal zich langzaam aanpassen aan de situatie die zoveel spanningen met zich meebrengt waardoor je de fysieke waarschuwingssignalen over het hoofd ziet. Allerlei vage voortekenen zoals vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn, vol hoofd, geïrriteerdheid, zijn waarschuwingssignalen die niet worden opgemerkt of worden genegeerd. Geef jezelf een boost! Hoe hou jij alle ballen in de lucht, waar verlies jij energie aan en wat doe je eraan om je energieniveau op peil te houden? Deze workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten waarvan de 1e workshop gratis en voor iedereen toegankelijk is. De gratis introductieworkshop is op donderdag 17 januari 2019. De vervolg workshops zijn op woensdag 6, 13, 20 en 27 februari 2019.

Kijk voor meer info op www.dijckhuis.nl/activiteiten/