Tweede Kans werkt mee aan een duurzame en sociale samenleving
Tweede Kans werkt mee aan een duurzame en sociale samenleving Foto:

Goede doelen actie bij Tweede Kans!

Woensdagmiddag 2 januari vond bij de Tweede Kans de feestelijke overhandiging plaats van een cheque van 500 euro aan "Parkinson in Beweging".

De Tweede Kans is een prachtig initiatief waarbij met de verkoop van prima tweedehands kleding en boeken geld wordt ingezameld voor goede doelen. Bovendien wordt er zo sympathiek meegewerkt aan een duurzame en sociale samenleving.

Parkinson in Beweging is bedoeld om Parkinson lotgenoten uit Hellevoetsluis en omgeving en hun naasten, een sportieve, gezellige dag te bezorgen. Het al 6 jaar op een rij georganiseerde grootse zeilevenement op het Haringvliet, met tientallen kajuitzeilboten uit de Heliushaven, is het bekendste voorbeeld. Parkinson is een chronische, en op den duur zeer invaliderende ziekte waarbij het steeds moeilijker wordt om te bewegen. Toch kan er heel veel, juist wanneer de drempel om te komen -letterlijk en figuurlijk- met elkaar wordt genomen.

U kunt de Tweede Kans Rijksstraatweg 142b een bezoek brengen tijdens de openingstijden van de winkel. Deze is open op woensdag van 10- 16 uur, op vrijdag van 10- 15 uur en op zaterdag van 10- 14 uur. U kunt dan ook kleding brengen. Buiten de openingstijden om kunt u de kleding deponeren in de container voor de deur.