FC Vlotbrug organiseert aanstaande zaterdag het Veteranentoernooi en aansluitend een oefenwedstrijd tegen OVV. Foto Theo van Kralingen.
FC Vlotbrug organiseert aanstaande zaterdag het Veteranentoernooi en aansluitend een oefenwedstrijd tegen OVV. Foto Theo van Kralingen. Foto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug organiseert Veteranentoernooi

Hellevoetsluis- De voetbalvereniging FC Vlotbrug organiseert aanstaande zaterdag ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan een veteranentoernooi.

De wedstrijden starten op het Sportcomplex de Kooistee aan het Schelpenpad beginnen om 11.30 uur en worden gespeeld op een half veld. Naast de veteranen van FC Vlotbrug komt onder meer ook KRSV Vredenburch uit Rijswijk naar Hellevoetsluis. Verder zijn er in het altijd gezellige clubgebouw van de FC liters verse snert gemaakt en liggen er diverse andere hapjes op de bezoekers te wachten.

Oefenwedstrijd
Aansluitend aan het veteranentoernooi oefent de hoofdmacht van FC Vlotbrug ter voorbereiding op de hervatting van de competitie op zaterdag 19 januari thuis tegen Rockanje onder leiding van interim-trainer Piet van Holst om 16.00 uur tegen derdeklasser OVV uit Oostvoorne. FC Vlotbrug is na twaalf wedstrijden de ongeslagen lijstaanvoerder in de vierde klasse H. WFB uit Ouddorp is met een achterstand van 9 punten de naaste achtervolger van FC Vlotbrug. Livemuziek wordt verzorgt door Danny DrVybez Reijnen en James Gitaar. Het belooft kortom weer een ouderwets gezellige dag bij FC Vlotbrug te worden.