Afbeelding

Nachtafsluiting Beneluxtunnel (A4) 29-30 oktober

Verkeer 262 keer gelezen

Rijkswaterstaat voort in de nacht van 29 op 30 oktober werkzaamheden uit in de Beneluxtunnel. De tunnel is wegens de werkzaamheden in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Werkzaamheden

De werkzaamheden in de Beneluxtunnel vinden plaats van vrijdag 29 oktober 21:00 uur tot zaterdag 30 oktober 09:00 uur. Het gaat hierbij om werkzaamheden aan de elektrische installaties van de tunnel. De tunnel is tijdens de werkzaamheden bruikbaar voor nood- en hulpdiensten. 

Omleidingsroutes

· Het verkeer naar het zuiden over de ring A4 (Rotterdam-Zuid, Bergen op Zoom en Europoort) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam: via de A20, A16 en A15.

· Het verkeer naar het noorden over de ring A4 (Rotterdam-Noord, Amsterdam en Den Haag) wordt omgeleid via de Ring Rotterdam via de A15, A16 en A20.

· De voetgangerstunnel en de fietstunnel zijn afgesloten. Er is voor voetgangers en fietsverkeer een pendeldienst beschikbaar.

Extra reistijd

Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. 

Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Met dit onderhoud zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat u veilig door de tunnels kunt blijven rijden. 

Meer informatie

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl of bel 0800 8002 (gratis).

Uit de krant