Afbeelding

Afsluiting Ketheltunnel A4 zaterdag 18 september

Verkeer 229 keer gelezen

Rijkswaterstaat werkt op zaterdag 18 september overdag aan de Ketheltunnel in de A4 Delft-Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met een extra reistijd tot maximaal 10 minuten.

 Afsluitingen

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 18 september van 07:00 tot 19:00, werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de A4 Delft-Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft.

 Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de A20 naar de A13.

Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

 Extra reistijd
Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste in Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur te garanderen en de veiligheid te kunnen waarborgen. Het gaat om diverse reguliere onderhoudswerkzaamheden.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl

Uit de krant