Afbeelding

OHVV verkeert na nederlaag tegen DRL in zwaar weer

ma 9 mrt 2015, 21:18 Sport

Rotterdam- Donkere wolken hangen er boven de Eeweg in Oudenhoorn nu de plaatselijke trots OHVV een 1-0 (0-0) nederlaag te slikken heeft gekregen kreeg tegen DRL.

De Oudenhoornaars bezetten de voorlaatste plaats in de tweede klasse D en zagen de concurrenten Groeneweg winnen en AGE gelijkspelen, dus zal het een hele opgave worden om boven de fatale streep uit te komen. OHVV, dat iuitkwam zonder de geschorsten Slavisa Milojevic, Stefan Berkman en Chris Peters, kwam aanvallend nauwelijks in het stuk voor. 'We zijn het komend weekend vrij en gaan dan op zaterdagavond naar Breda om de teambuilding aan te sterken. Daarna gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen Excelsior '20. Je kunt met nog zeven wedstrijden te gaan nog alle kanten uit, maar een feit is dat we alle zeilen moeten bijzetten om te overleven. De overlevingsmissie begint tegen onze rechtstreekse concurrent Excelsior '20 en juist die wedstrijd moeten we winnen', aldus Arie Horstink. De wedstrijd tegen de Schiedammers op het sportcomplex aan de Eeweg begint op zondag 22 maart om 14.00 uur.

OHVV: Rick Groenendijk; Rick Hopman (75. David Keijzerwaard), Raymond Berkman, Michiel Tange, Arno van der Steen; Ramon van de Bie (75. Jan Kees den Hartog), Patrick van Dorp, Mitco Milojevic; Thomas Biesheuvel, Yannick Ponit, Jarno Huisman.

Uit de krant