Tom Larsen: 'Ik had het na een half uur spelen al gezien.'
Tom Larsen: 'Ik had het na een half uur spelen al gezien.'

FC Vlotbrug moet weer naar beneden kijken

Sport 221 keer gelezen

Rotterdam- Zo kijk je naar boven, dan weer naar beneden. Dat is de derde klasse C, de klasse van overleven of wel tot het laatste draadje mee blijven doen voor promotie. Het was vorige week nog hosanna, maar op Nieuw-Vreelust werd FC Vlotbrug met 5-2 (2-2) in mineur gezet door FC Maense.

'Ik had het na een halfuur spelen al gezien', ergerde Tom Larssen zich aan de instelling van zijn manschappen. 'Het was een totale offday, er was geen scherpte en er werden geen duels gewonnen. Daar begint het mee, duels winnen. Als dat niet gebeurt voel je als trainer gewoon dat je het potje niet gaat uithalen. Maense was verdedigend echt niet veel, we hadden na vijf minuten al op 0-2 moeten staan. We hebben Maense zelf in de wedstrijd geholpen en daar hebben zij van geprofiteerd. Maense had in de laatste vijf wedstrijden slechts één punt behaald, dus was hier iets te halen, maar we konden het gewoon niet opbrengen. We hadden met een overwinning zomaar vijfde kunnen staan op drie punten van Rozenburg dat tweede staat. Nu kunnen we weer naar onderen kijken. Echt, ik ben hier doodziek van,' aldus de teleurgestelde trainer van FC Vlotbrug. Stony van den Berg (0-1) en Clint van de Veerdonk (1-2) scoorden tegen. FC Vlotbrug, dat de negende plaats bezet, speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op De Kooistee de belangrijke wedstrijd degradatie(?)wedstrijd tegen CION.

FC Vlotbrug: Dennis Bredius; Nick Buijs, Léon van Straten, Robin Bredius, Rafotsky Godoy; Sjors Allersma, Bart Bergwerff, Gijs Vermeer (75. Wesley Warnaar); Danny Browne (60. Shenomar Pers); Clint van de Veerdonk, Stony van den Berg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant