Afbeelding

Ibis pakt punt in spektakelduel tegen Volley2B

Sport 88 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleyballers van Ibis hebben in een spectaculaire wedstrijd met 1-3 (27-29, 27-29, 19-25, 25-21) verloren van Volley2B.


De Hellevoeters hebben in de strijd tegen de degradatie een duur punt overgehouden aan het duel tegen de club uit Bergschenhoek. Ibis, dat zonder de vakantievierende Arie Verkamman, een goede wedstrijd speelde, verzuimde tegen de topper in de eerste klasse A de eerste twee sets op setpoint naar zich toe te trekken. 'Het geluk van de bovenste ploegen zullen we maar zeggen', sprak coach Adrie Prins zijn teleurstelling uit. Boeiend en spannend was het zeker in sporthal De Morgenstont, want de ploegen waren volledig aan elkaar gewaagd. Het verschil was met 19-25 in de derde set wat groter, maar de thuisclub wilde hoe dan ook proberen de laatste set naar zich toe te trekken. 'We stonden met vijf punten achter. Bij Volley dachten ze dat zij er al waren, terwijl wij nog een tandje bij zette,' verklaarde Adrie Prins met de 25-21 het verdiende punt. Ibis staat op de negende plaats met een voorsprong van drie punten op Hou Stand, vijf op Bernisse en zeven punten op Volley Voorne.
Ibis (mannen): Fuan de Bruijn, Ivo Jacobs, Jeroen van den Bos, Ronald Ketelaar, Sjaak Teljeur, Dirk Jan Maller, Ralf Jansen, Chris Jongejan.

 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant