OHVV verkeert na nederlaag tegen OVV in zwaar weer

Sport 176 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is er niet in geslaagd om OVV in eigen huis een nederlaag toe te dienen. De equipe van Arie Horstink verloor de derby aan de Zwartelaan met 5-2 (1-1). Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat de Oudenhoornaars voor de bijl zouden gaan, want na een halfuur spelen rondde Yannick Ponit een goede aanval doeltreffend af: 0-1. Terwijl iedereen dacht met 0-1 te gaan rusten, beging Raymond Berkman op 25 meter van de goal op slag van rust een onnodige overtreding en blunderde doelman Rick Groenendijk bij de toegekende vrije trap: 1-1. Nadat Slavisa Milojevic in de tiende minuut van de tweede helft tegen zijn tweede domme kaart was aangelopen, kregen de tien OHVV-ers met twee tegengoals nog meer tegenslag te verwerken: 3-1. Halverwege de tweede helft bracht Yannick Ponit de spanning met een afstandschot weer terug in de wedstrijd: 3-2, maar liep OVV vervolgens door naar 5-2. 'Toen ik dacht met een countertje weer langszij te komen, was het alweer 4-2,' baalde de trainer Arie Horstink. 'Het was een wedstrijd van domme overtredingen. We hebben verdiend verloren, maar het zag er in de eerste helft meer naar uit dat wij zouden gaan winnen. Verder geen paniek, we gaan het redden.'

OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Arno van der Steen; Jan Kees den Hartog (30. Raymond Berkman0, Patrick van Dorp, Slavisa Milojevic, David Keijzerwaard (75. Davy van Velzen); Yannick Ponit, Ramon van de Bie, Jarno Huisman.