Afbeelding

20 teams bij PUSH Indoor Soccer Event

Sport 58 keer gelezen

Het Sportteam van stichting PUSH heeft in de kerstvakantie op dinsdag 23 december jl. in sporthal de Eendraght een prima verlopen en druk bezochte Indoor Soccer Event georganiseerd. In drie leeftijdscategorieën hebben in totaal 120 jongeren verdeeld over 20 teams wedstrijden gespeeld en gestreden voor de winst.

Uitslag
Winnaars: Swagger Boys(9 t/m 12 jaar), FC Prik (13 t/m 15 jaar) Pad af (16 t/m 19 jaar);
Beste spelers: Jamie van knolpower (9 t/ 12 jaar), Steven van FC Prik (13 t/m 15 jaar) en Thomas van Pad af16 t/m 19 jaar); Beste keepers: yzac van de Swagger Boys (9 t/m 12 jaar), Dimitri van Fc Prik (13 t/m 15 jaar) en de keeper van WLC.(16 t/m 19 jaar).

Samenwerking
Sportteam PUSH heeft het evenement in samenwerking met SWS Jong, het primair onderwijs, Helinium en Penta College Jacob van Liesveldt gerealiseerd.

Voorjaarsvakantie
De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Sportteam PUSH organiseert in de voorjaarsvakantie op dinsdag 24 februari a.s. weer een Indoor Soccer Event in sporthal de Eendraght. Wilt u op de hoogte blijven van onze sportieve activiteiten? Ga dan naar www.sportpas.nl/hellevoetsluis maak een account aan en mis geen enkele activiteit! Tevens kunt u daar de link vinden met de foto’s. Voor meer informatie kunt u terecht bij Sportteam PUSH, Timon Brosky telefoonnummer 0181-316688.

Uit de krant