Afbeelding

Helius leidt gevoelig verlies tegen HWC

Sport 71 keer gelezen

De handballers van Helius hebben tegen HWC een uitstekende gelegenheid aan zich voorbij laten gaan om zich in de middenmoot van de landelijke hoofdklasse D naar omhoog te werken. De Hellevoeters verloren de staartwedstrijd tegen de Vlaardingers in de eigen Fazant met 25-27 (11-16).

‘We staan nog boven de streep, maar als je niet verder komt dan een schotpercentage van 32 procent kan je rustig stellen dat het niet best was,’ verklaarde coach John Geul de nederlaag kort maar krachtig. ‘We zullen na de winterstop toch wat zorgvuldiger met de kansen om moeten springen, anders zou het wel eens een moeilijk verhaal kunnen worden.’ Taco van der Kooij en Jeffrey Prins ontbraken vanwege werkzaamheden. De vierpunten-wedstrijd tegen Delta Sport op zondag 11 januari zal wederom belangrijk worden voor de mannen van Helius. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.


Helius (mannen): Laurens Luyendijk (Rijnoud Bestebreurtje); Joost Brouwer (5 keer), Bas van den Heuvel (1 keer), Daan Struik (4 keer), Yannick Zwaan (4 keer), Yorick Geul (2 keer). Nick Hovenkamp, Mitchell Prins (4 keer), Tom Hovenkamp (2 keer), Tijmen Bestebreurtje (2 keer).

Dan Rolandus

Fotografie: Theo van Kralingen

 

Uit de krant