Afbeelding

’t Capproen roept Scheldevogels een halt toe

Sport 79 keer gelezen

’t Capproen heeft opponent Scheldevogels door een eclatante 17-11 (9-6) overwinning slechts in het begin van de wedstrijd de illusie gegeven dat er in De Fazant iets te halen zou zijn. Daar ook VIOS zijn wedstrijd zegevierend heeft afgesloten, gaan beide clubs zij aan zij op voor het kampioenschap in de vierde klasse I. Scheldevogels, dat een week eerder verrassend verloor van Volharding, wilde zich tegen ’t Capproen rehabiliteren. ‘Het was een moeilijke wedstrijd,’ doelde Joop Edixhoven op de 1-3 achterstand in het begin van de wedstrijd.

‘Maar over de hele wedstrijd gezien hebben we met pieken een heel goede wedstrijd gespeeld tegen een tegenstander waar we op het veld de handen vol aan hadden. Manon (Doodkorte, DR) en Brittany (de Kruif, DR) hebben tegen de vrouwen van Scheldevogels een moeilijke middag gehad. Zij waren na de wedstrijd ook helemaal leeg gespeeld.’ Dianne Kuiper en Richard van Marion, die de aan zijn knie geblesseerde Roy Vermaat was komen vervangen, onderscheidden zich in het team met respectievelijk zes en vijf treffers. ‘Roy heeft een flinke knieblessure opgelopen. Het is nog te bezien of hij op 10 januari in de topper tegen VIOS wel inzetbaar is,’ aldus de coach van ’t Capproen. ’t Capproen speelt aanstaande zaterdag om 13.45 in De Borgh tegen hekkensluiter Zevenbergen. Meer sport zie www.weekbladspijkenisse.nl, www.weekblad-bernisse.nl en www.groothellevoet.nl
’t Capproen: Dennis Zwarts (1 keer), Roy Vermaat (1 keer, 20. Richard van Marion 5 keer), Loraine Krukkert, Brittany de Kruif (1 keer); Freek Sjouw (1 keer), Nathan Doodkorte (2 keer), Dianne Kuiper (6 keer), Manon Doodkorte-Wolterman.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

Uit de krant