Afbeelding

OHVV pakt punt bij Groeneweg

Sport 23 keer gelezen

Zevenhuizen – OHVV heeft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop afgesloten met de derde puntendeling op rij. De ploeg van Arie Horstink kwam in Zevenhuizen bij Groeneweg niet verder dan 1-1. Bij rust leidde de Oudenhoornaars met 1-0. De treffer die kort voor rust werd gescoord, kwam van de voeten van Patrick van Dorp. ‘Ik denk dat de uitslag wel terecht is vandaag. Voor rust waren wij de bovenliggende partij. We kwamen vervolgens niet goed de rust uit. Zij gingen heel erg opportunistisch spelen.

Ik had de mannen hiervoor nog in de rust gewaarschuwd. We speelden toch wat gelaten. De scherpte was weg en dan krijg je vervolgens de goal om je oren’, zegt Arie Horstink na afloop van het duel. OHVV staat nu met de winterstop voor de deur op de elfde plaats met veertien punten. ‘Dat is niet wat ik had gehoopt. Ik dacht toch dat we twee tot drie punten meer zouden hebben. Dat moeten we na de winterstop recht breien’, zegt Horstink tot besluit. De winterstop gebruikt de Bernisser ploeg om gezamenlijk naar Barcelona te gaan om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Opstelling OHVV:
Rick Groenendijk; Stephan Berkman; Michiel Tange; Aron van der Steen; Jan Kees den Hartog (60 David Keijzerwaard); Patrick van Dorp; Slavisja Milojevic; Mitco Milojevic; Thomas Biesheuvel (60 Raymond Berkman); Ramon van der Bie en Yannick Ponit.

Alex Hordijk

Uit de krant