Afbeelding

Jump ’80 ingepakt door Zoebas

Sport 61 keer gelezen

De basketballers van Jump ’80 hebben in de Oostgaarde in Zoetermeer een gevoelige 72-48 (16-9, 22-7 (38-16), 11-21, 23-11) nederlaag geleden. De Hellevoeters, die het moesten stellen zonder Joost van Niel, Jeroen Tuinder en Marc de Romph, speelde onsamenhangend en zagen mislukte pogingen in de rebound door de tegenstander worden afgemaakt.

De equipe van de coaches Mark van Zetten en Robin Nooy leefde in het derde kwart met een 11-21 score weer op, maar kreeg vervolgens in het laatste part het deksel op de neus. ‘We kwamen nog terug tot 8 punten, maar we kregen vervolgens diverse “turnovers” over ons heen. Al met al was het rommelig van onze kant,’ aldus Mark van Zetten. Yorick van der Klei, Erwin Koopmans en Martin van Dam incasseerden allen in het laatste kwart hun vijfde p-tje. Jump ’80, dat de zevende plaats bezet in de West tweede klasse D, speelt aanstaande zaterdag om 12.30 uur in De Morgenstont tegen medemiddenmoter Divine. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Jump ’80: Martin van Dam (9 pnt.), Yorick van der Klei (2 pnt.), Jaimie van der Klei (14 pnt), Moreno Dekker (2 pnt), Erwin Koopmans (2 pnt.), Mike Jonker (6 pnt.), Hicham Benouari. Koen Haagsma (13 pnt).
Dan Rolandus

 

Uit de krant