Afbeelding

Helius vrouwen gaan zich beraden over de toekomst

Sport 31 keer gelezen

De handbalsters van Helius hebben ook in de staartwedstrijd tegen WHC 2 niet voor een verrassing kunnen zorgen. De formatie van coach Gjalt Adema verloor het duel in de Vlaardingse Westwijk met 19-8 (11-2). ‘We hebben in de tweede helft beter gespeeld dan in het eerste deel, maar kunnen geen goals maken. We zullen in de komende wedstrijden een tandje bij moeten zetten om qua score wat dichter bij de tegenstander te komen.

Dat kan ook een doel zijn. Voor wat betreft de toekomst zullen we onszelf moeten beraden op welk niveau we met dit team kunnen spelen,’ aldus doelverdedigster Danielle van der Meijden. Laura Versteeg scoorde vijf keer voor Helius. De Hellevoetse vrouwen spelen aanstaande zaterdag in de Naaldwijkse De Pijl om 20.00 uur tegen WPK/Westlandia. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius: Danielle van der Meijden; Laura Versteeg, Pryanka Donohue-Pape, Manon Degenkamp, Kirsten Degenkamp, Roos Adema, Petra Brink, Anouk Roest en Dewi Smeijers.
Dan Rolandus

 

Uit de krant