Afbeelding

Shaquille Warren matchwinnaar voor HC Voorne

Sport 90 keer gelezen

De hockeysters van HC Voorne hebben zichzelf na een reeks nederlagen een goede dienst bewezen door de belangrijke wedstrijd tegen Scoop Delft met een 1-0 (1-0) overwinning af te sluiten. Het was afhaken of aanpikken. Moet ook Rob van ’t Zet beseft hebben. ‘Het was een moeilijke onderneming, maar eindelijk hebben we het loon na de arbeid gekregen dat we al weken verdienden,’ verklaarde de opgeluchte coach van de Hellevoetse hockeyvrouwen.

Shaquille Warren ontpopte zich als matchwinnaar door haar ploeg vlak voor rust met een uitstekende individuele met een goed gevoel de winterstop in te pushen: 1-0. ‘We hebben vanaf het begin druk op de ketel gezet, zoals we dat tijdens de training beoefenen. Na de rust zijn we op dezelfde weg doorgegaan, maar misten teveel kansen om de zege al vroegtijdig vast te stellen. Met deze overwinning is het prettig overwinteren en hopen daarmee de opgaande lijn door te trekken,’ besloot Rob van ’t Zet. HC Voorne bezet in de brede middenmoot van de derde klasse B de zevende plaats. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.


HC Voorne (vrouwen): Ira van Gastel; Marloes Ravenschlag, Joyce Homberg, Annelies van der Jagt, Sacha Valentijn; Melissa van Keulen, Sofie Ravenschlag, Karlijn Westerhof; Lauren Purvis, Ellen Mens, Brittney Hoogerwaard. Shaquille Warren, Suzanne van Roon; Sophie Schinkel, Lauren Bax en Emma Schinkel kwamen ook in actie.

Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Uit de krant