Afbeelding

Spannende slotwedstrijd turncompetitie VPR

Sport 411 keer gelezen

Abbenbroek: De turnsters van KDO Sport vielen veelvuldig in de prijzen en mogen liefst acht turnsters zich Eilanden Kampioen 2014 noemen. Op 29 november waren de recreanten meisjes, voorgeschreven oefenstof, de recreanten en de selectie turners aan de beurt. Ook hier waren de verwachtingen hoog gespannen. Het zou een wedstrijd worden met enkele verrassende uitslagen. In navolging van de dames werden alweer tien KDO turners en turnsters Eilanden Kampioen. Wat het totaal aan kampioenen brengt op maar liefst achttien.

KDO is niet alleen trots op zijn kampioenen maar ook op alle deelnemers, die ook hun beste beentje hebben voorgezet. De Eilanden Kampioenen in Spijkenisse werden Femke Smit, Geert Strijdhorst (zie foto) Sem van Heeswijk, Jesse Jongejan, Casper de Leeuw van Weenen, Johan van Nimwegen, Fleur Overgaauw, Fenne Kolbeek, Daan van den Berg en Thijs Brandsema. Eerste prijzen waren er voor Femke Smit, Geert Strijdhorst, Sem van Heeswijk, Jesse Jongejan, Casper de Leeuw van Weenen, Johan van Nimwegen, Fleur Overgaauw en Daan van den Berg. Een tweede prijs was er voor Lafaya Welzijn, Marijn Prooi, Elise Danko, Noa van Gelder, Sem van de Ende en Thijs Brandsema. De derde prijs was er voor Quincy Evertse en Fenne Kolbeek. En een vierde prijs was er voor Femke Herlaar.
Tijdens al deze wedstrijden konden de selectie turnsters en turners zich plaatsen voor de toestelfinale. Nieuw dit jaar was dat de recreanten dames die keuze oefenstof turnden zich ook voor de toestelfinale konden plaatsen. Heel veel KDO deelnemers wisten zich hiervoor plaatsen. Deze toestelfinale zal plaatsvinden op zaterdag 13 december in de KDO turnhal de Fazant in Hellevoetsluis. Vanaf 9.00 uur tot 17.30 uur zal er in de turnhal spectaculair turnen te zien zijn, waarbij de toegang gratis is. Voor meer in info en uitslagen kijk op www.kdosport.nl Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant