Afbeelding

OHVV deelt punten met SVDPW

zo 30 nov 2014, 21:00 Sport 78 keer gelezen

Schiedam – OHVV heeft zondag een punt behaald uit het duel met SVWDP. Op Sportpark Harga in Schiedam werd het 4-4.. Bij rust stond het 2-2. De score voor de ploeg uit Oudenhoorn werd geopend door Ramon van de Bie. Nadat de thuisploeg op 2-1 kwam was het Patrick van Dorp die voor de gelijkmaker zorgde. Na de thee was het Jarno Huisman die de Oudenhoornaars weer op voorsprong bracht, maar opnieuw waren de Schiedammers twee keer trefzeker.

Uit een penalty mocht OHVV via Ramon van de Bie de gelijkmaker aantekenen. ‘Het is echt een zwaar verdiend punt. Hier zullen meer ploegen het moeilijk krijgen. Vandaag was wel de rol van de scheidsrechter cruciaal. Sommige beslissingen waren niet in het voordeel van OHVV. Hij gaf hen een strafschop en een vrije schop dat een doelpunt opleverde, dat was onverdiend. Ik moet ook eerlijk zijn, wij verdienden ook geen strafschop. Dit is een afdeling waar veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn met een aantal uitschieters er tussen’, zegt Arie Horstink na het duel. Zondag staat het regiotreffen met één van de koplopers, PFC, op het programma.

Opstelling OHVV:
Rick Groenendijk; Stefan Berkman; Michiel Tange; Slavisja Milojevic; Aron van de Steen; Mitco Milojevic (75 Raymond Berkman); Jan Kees de Hartog (55 David Keijzerwaard); Patrick van Dorp; Chris Peeters (80 Rick Hofman); Ramon van der Bie en Jarno Huisman.

Alex Hordijk

 

Uit de krant