Afbeelding

HC Voorne stunt tegen koploper HV Westland

di 25 nov 2014, 10:51 Sport 87 keer gelezen

Naaldwijk: De hockeyers van HC Voorne hebben het eerste punt behaald door op De Hoge Bomen in Naaldwijk een 0-0 score af te dwingen tegen HV Westland. Het feest was na afloop dan ook groot in het Hellevoetse kamp. De aftredende koploper in de tweede klasse B stuitte op de onverzettelijk spelende Hellevoeters. ‘We hebben een berenwedstrijd gespeeld,’ straalde Voornes manager Martin Felling.

De spelers hebben zich het snot voor de ogen gewerkt en kregen zelfs nog kansen (Jimmy Keemink, A-junior Marius Lens en Ritchie Keemink, DR) om de eerste overwinning binnen te halen. Maar deze wedstrijd geeft perspectief voor de toekomst. De wedstrijd tegen HDS aanstaande zondag wordt heel belangrijk. Dat wordt een zespuntenwedstrijd, die we moeten winnen om te overleven,’ aldus Martin Felling. De equipe van coach Jeroen Bijl komt op het sportpark aan de Boerseweg om 14.45 uur in actie tegen de club uit Den Haag, die drie punten meer heeft dan de HC. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
HC Voorne (mannen): Joery Valentijn; Phillip Snijders, Stijn Verburg, Jeroen van Duijvenbode, Pim Ravenschlag; Ritchie Keemink, Robert Felling, Dyon van den Berg; Menno Immink; Jimmy Keemink, Rick Kroes. Marius Lens, Ian van den Dool en Stan Levels kwamen ook in actie.
Dan Rolandus

 

Uit de krant