Afbeelding

Helius heeft uitcomplex

Sport 67 keer gelezen

Naaldwijk: De handballers van Helius uit en thuis zijn een wereld van verschil. De Hellevoeters zijn nauwelijks in staat om op verplaatsing tot een positief resultaat te komen. Sterker, komen zelfs niet in de buurt om de wedstrijd een spannend karakter te geven. Helius kwam er in de Naaldwijkse De Pijl tegen WPK/Westlandia evenmin aan te pas, want het kreeg met de cijfers 36-16 (19-11) een nieuwe oorwassing. ‘Het was zowel aanvallend als verdedigend dramatisch,’ toonde John Geul zich not amused.

‘Natuurlijk scheelde het gemis van dragende krachten als Bas van den Heuvel (vakantie), Tijmen Bestebreurtje (geblesseerd) en Mitchel Prins een slok op een borrel, maar dat neemt niet weg dat we slecht hebben verdedigd en aanvallend wel zeer zwak hebben gepresteerd. We zullen zondag tegen Hercules echt uit een ander vaatje moeten tappen.’ De mannen van Helius bezetten in de landelijke hoofdklasse D de gevaarlijke tiende plaats. Helius speelt aanstaande zondag om 10.45 uur in de Fazant tegen de geslepen Haagse ploeg van Hercules 3. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius (mannen): Laurens Luyendijk (Rijnoud Bestebreurtje); Joost Brouwer (1 keer), Taco van de Kooij, Daan Struik (1 keer), Tom Hovenkamp (5 keer), Nick Hovenkamp (2 keer), Jeffrey Prins, Yannick Zwaan (2 keer), Yorick Geul (4 keer), Michael van Leijden (1 keer).
Dan Rolandus

 

Uit de krant