Afbeelding

Verlies voor handballers in regioderby

Sport 35 keer gelezen

De mannen van Helius hebben zondag de wedstrijd tegen regiogenoot HVOS niet met winst kunnen afsluiten. De ploeg van Jaap Hagen verloor van het team van John Geul met 35-26. Bij rust was het verschil ook al negen punten toen stond het 20-11 voor de Spijkenissers. ‘Het komt er nog niet uit bij ons. We kunnen het zeker wel, maar in een duel lijken we te bevriezen. Aanvallend was het wat slordig. Na rust gaat het beter, dan wordt het 15-15. Die inzet zou de hele wedstrijd er moeten zijn’, zegt John Geul namens de Hellevoeters

We speelden voor rust erg goed. Elke aanval was toen een treffer. Na rust was er sprake van concentratie gebrek. Er werd erg nonchalant gespeeld door ons. De overwinning is wel verdiend’, zegt winnende coach Jaap Hagen. De Hellevoetse ploeg speelt zondag tegen Gemini 2.

Spelers HVOS:
Edwin Gerritsen (Jeroen Versendaal); Arjan Sebel, Wouter van der Zwan, Remco Hagen, Raoul Knol, Wessel Knol, Jeroen Wegge, Richard Sterrenburg, Roy Poults, Matthijs Loch en Patrick van Oosten.

Spelers Helius:
Laurens Luyendijk; Tom Hovenkamp, Daan Struik, Joost Brouwer, Bas van den Heuvel, Taco van de Kooij , Tijmen Bestebreurtje, Daan Struik, Mitchell Prins, Nick Hovenkamp, Jeffrey Prins, Yannick Zwaan, Yorick Geul.

Alex Hordijk
Fotografie: Peter de Jong

Uit de krant