Korfballers Capproen starten met gelijkspel

Sport 159 keer gelezen

De korfballers van ’t Capproen zijn de ouverture van de zaalcompetitie gestart met een gelijkspel tegen het sterke VIOS. De ploeg van Joop Edixhoven kwam tot 12-12. Bij rust stonden de Hellevoetse korfballers nog voor met 6-4. ‘Vios speelt op het veld een klasse hoger, dus we wisten dat we het moeilijk zouden krijgen.

Tijdens het duel bleek dat we gelijkwaardig waren. We waren steeds op voorsprong maar in de laatste minuten voor het einde van de eerste en tweede helft geven we dat weg. Dat is zonde. Ik ben tevreden over het spel, maar niet over de laatste minuten van beiden helften’, zegt Joop Edixhoven na het duel. Zaterdag speelt de ploeg tegen opnieuw een sterke tegenstander, dan is Thor de opponent.