Afbeelding

Hockeyers onderuit tegen nummer drie

ma 3 nov 2014, 14:05 Sport

De laatste weken waren zwaar voor de mannen van HC Voorne. De ploeg kreeg de complete top drie op bezoek en dus waren de resultaten niet best. Zondag trof men nummer drie van de competitie Etten Leur. De mannen van Jeroen Bijl verloren met 2-7, na een ruststand van 0-4. Toch zag coach Bijl positieve punten. ‘We hebben weer eens twee treffers weten te scoren en dat was lang geleden. We zijn na rust iets anders gaan spelen. Toen was het 2-2 na rust.

De afgelopen weken hebben de top drie gehad. Dit was vandaag echt goed. Ik heb er alle vertrouwen in dat de resultaten voor ons nu ook gaan komen’, zegt Jeroen Bijl na afloop. De treffers voor de Hellevoeters werden gescoord door Ritchie en Jeroen Keemink. Zondag gaat men op bezoek bij de nummer vier Pijnacker.

Spelers HC Voorne:
Joery Valentijn; Pim Ravenschlag; Pkilip Snijders; Jeroen van Duivenbode; Stijn Verburch; Maarten Troost; Robert Felling; Ritchie Keemink; Jeroen Keemink, Dyon van den Berg; Rick Croes en Ian van den Dool. Er werd ingevallen door Ritchie Keemink, Jochem Uil en Stan Levels.

Alex Hordijk

Uit de krant