Afbeelding

Nieuwenhoorn speelt beste wedstrijd seizoen

zo 2 nov 2014, 11:50 Sport

Nieuwenhoorn moest zaterdag afreizen naar Zeeland voor het duel met Duiveland. Na een 0-3 ruststand voor de ploeg van Ben Mierop, werd het uiteindelijk 1-6 voor de Hellevoeters. De doelpunten voor Nieuwenhoorn kwamen op naam van Davy Mierop (3), Ken Luijendijk (2) en Marouane. ‘Ik ben echt heel erg tevreden over dit resultaat. Ik heb echt genoten van mijn team. Er waren hele mooie goals bij. Vooral de derde treffer met een lopje was fantastisch. We waren vlot aan het combineren. De slotminuut leverde voor hen een penalty op.

Dit was echt gewoon een hele goede ploeg van onze kant’, zegt Ben Mierop na de overwinning in Zeeland. Door de overwinning en het gelijke spel van DBGC staat Nieuwenhoorn nu tweede met drie punten achterstand op Hellevoetsluis. Zaterdag is Krabbendijke dat voorlaatste staat de tegenstander van de Hellevoetse ploeg.

Opstelling Nieuwenhoorn:
Kevin van de Wijngaart; Dennis Nijkamp, Wesley Abbo , Sonny Booth, Thomas Melching; Ken Luijendijk (75.Shi-fa Steehouwer), Damiano Vaudo (Timo Buijs), Sander van Pelt (60. Mo Boussar); Marouane Aissati , Davy Mierop, Bunjamin Karahan.

Alex Hordijk

Uit de krant