HC Voorne kan het niet bolwerken tegen Groen Geel

Sport 167 keer gelezen

De hockeyers van HC Voorne hebben andermaal een grote nederlaag te slikken gekregen. Nu was titelkandidaat Groen Geel met 7-0 (1-0) te sterk voor de debutant in de tweede klasse B. Het team van Jeroen Bijl speelde overigens een goede eerste helft. Het was weliswaar met de kont tegen de cirkel, maar bij een 1-0 achterstand bij rust leefden de Hellevoeters nog. Doch de club uit Wassenaar walste in het tweede deel over de HC Voorne heen: 7-0.

De HC moest het tegen Groen Geel stellen zonder Ritchie Keemink (ziek) en Jimmy Keemink, die hoopt over twee weken hersteld te zijn van zijn handbreuk. Pim Ravenslagh voelde zich tijdens de wedstrijd niet goed worden en werd al na zes minuten spelen naar de kant gehaald. Menno Immink kreeg diep in de tweede helft last van zijn hamstring en werd bij 4-0 door Jeroen Bijl uit voorzorg van het strijdperk afgehaald. ‘Komende zondag spelen we tegen Etten Leur, weer een titelkandidaat. We gaan er wel voor, hoewel de wedstrijden daarna belangrijker voor ons gaan worden,’ aldus de coach van HC Voorne.
HC Voorne (mannen): Joery Valentijn; Phillip Snijders, Stijn Verburg, Jeroen van Duijvenbode, Pim Ravenschlag; Maarten Troost, Robert Felling, Dyon van den Berg; Rick Kroes, Menno Immink, Ian van den Dool. Lucas Waardenburg en Jochen Uil kwamen ook in actie.