Afbeelding

FC Vlotbrug zakt verder op de ladder

Sport 244 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft de sleutelwedstrijd in de derde klasse C tegen Maense met 2-4 (1-1) verloren. De club uit Hellevoetsluis-Oost is door het negatieve resultaat afgezakt naar een gedeelde tiende plaats. ‘We geven te gemakkelijk doelpunten weg,’ stelde trainer Tom Larssen. ‘Daarbij lopen er een paar spelers op hun tenen en komen we fysieke kracht tekort. Zo zat Maense er bovenop, was ook de beste ploeg die we hebben tegen gehad.

Maar dat neemt niet weg als we blijven spelen zoals tegen Maense, dan zullen we weinig punten pakken. We zullen moeten bikkelen om de duels te willen winnen en in teamverband moeten spelen om wedstrijden te winnen. Dat neemt niet weg dat ik in deze groep alle vertrouwen heb, maar graag had gewild dat ze nu al verder waren. We zullen in de komende weken op mentaal vlak aan het vertrouwen gaan werken.’ De FC begon overigens goed aan de wedstrijd, want na een kwartier spelen schoot Clint van de Veerdonk de 1-0 tegen het garen. Na een goede eerste helft, kwam de thuisclub er in het tweede deel nauwelijks meer aan te pas. Simeon Seghers tekende nog voor de 2-4. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Léander Kotvis, Léon van Straten, Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma (60. Bart Bergwerf), Siméon Seghers, Nick Buijs, Gijs Vermeer; Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Stony van den Berg.
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

 

Uit de krant