Helius revancheert zich tegen DWS

Sport 138 keer gelezen

De handballers van Helius zagen aanvankelijk nogal op tegen DWS, maar aan het einde van de rit stond er in de sfeervolle Fazant een score van 28-23 (10-14) op de matrix. De Hellevoeters bezetten na twee wedstrijden een middenmootpositie in de hoofdklasse D. ‘We begonnen de eerste helft te slap, waren slordig in de opbouw en leden teveel balverlies in de break, waardoor we achter de feiten aanliepen.

We moesten in de tweede helft zelfs een achterstand van vijf punten wegwerken,’ zag coach John Geul het nadere onheil na de nederlaag in de eerste wedstrijd al weer over zich heenkomen. Doch de spelers van Helius schoten, geholpen door de supporters op de tribune, ineens wakker en toonden hun veerkracht. ‘Dan zie je hoe goed die mannen eigenlijk kunnen handballen. Het is jammer van zo ’n eerste helft, maar dan maakt zo ’n tweede helft alles goed.’ Bij Helius ontbraken Yannick Zwaan (werk) en Yorick Geul (weekendje weg.nl). Tijmen Bestebreurtje had met 10 treffers een groot aandeel in de zege, evenals routinier Bas van den Heuvel met 7 doelpunten. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius (mannen): Rijnoud Bestebreurtje (31. Laurens Luyendijk); Joost Brouwer (3 keer), Tijmen Bestebreurtje (10 keer), Tom Hovenkamp, Daan Struik (3 keer), Mitchell Prins (5 keer), Nick Hovenkamp, Taco van de Kooij, Jeffrey Prins, Bas van den Heuvel (7 keer).