Afbeelding

FC Vlotbrug in topper verrast door Poortugaal

Sport 33 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft de topper in de derde klasse C tegen in en tegen Poortugaal met 4-2 (2-0) verloren. De mannen van trainer Tom Larssen kwamen na een 2-0 achterstand vlak na rust door twee treffers van Stony van den Berg (foto) knap terug tot 2-2. De club uit Hellevoetsluis-Oost leek erop en erover te gaan, maar Clint van de Veerdonk liet de kans op 2-3 liggen. Even later kreeg de FC een flinke domper te verwerken toen Léon van Straten geblesseerd het veld moest ruimen.

Het bleek het keerpunt in de wedstrijd, want Poortugaal liep in de laatste tien minuten uit naar 4-2 en deelt nu samen met Rozenburg de koppositie. FC Vlotbrug deelt op drie punten van de leiders de zesde plaats. De FC speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op De Kooistee tegen FC Maense. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Léander Kotvis (46. Bram Scheringa), Léon van Straten (70. Rafotski Godoy), Mitchell de Zeeuw; Sjors Allersma, Siméon Seghers, Nick Buijs (46. Bart Bergwerff), Gijs Vermeer; Danny Browne; Clint van de Veerdonk, Stony van den Berg.
Dan Rolandus

Uit de krant