Afbeelding

Ibis met ere ten onder tegen RVC/Libanon

wo 1 okt 2014, 10:31 Sport

De volleyballers van Ibis debuteerden in de eerste klasse met een 4-0 (25-18, 25-22, 25-19, 25-21) nederlaag tegen RVC/Libanon ’50 2. ‘Natuurlijk is het jammer dat we geen punt hebben gepakt, maar we hebben ons prima geweerd. We moeten nog wennen aan het tempo en Libanon is een geslepen ploeg.

Verheugend is het feit dat Chris Jongejan (ex-voetballer van FC Vlotbrug en Hellevoetsluis, DR) een aanwinst is voor het team,’ aldus coach Adrie Prins. Ibis begon in sporthal Kralingen wat stroef, onwennig ook, maar in de tweede set pakten de Hellevoeters het goed op, kwamen zelfs drie punten voor, maar diep in de finale werd de set toch uit handen gegeven. ‘Op dit niveau worden kleine foutjes meteen afgestraft. Libanon was ook niet de minste van de afdeling.’ Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Ibis (heren): Arie Verkamman, Ivo Jacobs, Fuan de Bruijn, Jeroen van den Bos, Sjaak Teljeur, Ronald Ketelaar, Dirk Jan Maller, Ralf Jansen, Chris Jongejan.
Dan Rolandus

 

Uit de krant