Afbeelding

Helius weggevaagd door Ventura

di 30 sep 2014, 14:35 Sport

De handbalsters van Helius hebben op het sportpark Harga in Schiedam met 28-4 (14-0) een flinke afstraffing gekregen. De Hellevoetsen hadden in de laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie tegen de titelkandidaat in de eerste klasse geen schijn van kans.

‘Het was een dramatische vertoning,’ stelde aanvoerster Danielle van der Meijden. ‘Dat we verliezen oké, maar de manier waarop was tekenend. De doelstelling was geen onnodige fouten te maken en de tegenstander meteen bij de strot te pakken. Het eerste kwartier hebben we de boel nog aardig tegen kunnen houden, maar daarna werd het steeds lastiger. Na de rust ging ook de conditie nog eens meespelen en was het over.’ De handbalsters van Helius zijn nu drie weken vrij van competitieverplichtingen. ‘We blijven doortrainen, gaan ons nu voorbereiden op de zaalcompetitie. Het zal niet eenvoudig worden, maar we werken er met z ’n allen hard aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen,’ besloot de doelverdedigster van Helius. Chantal Driessen (2 keer), Laura Versteeg en Claudia Donohue-Pape scoorden de Hellevoetse treffers. Manon Degenkamp ontbrak in het team. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius: Danielle van der Meijden; Claudia Donohue-Pape, Laura Versteeg, Chantal Driessen, Pryanka Donohue-Pape, Anouk Roest, Kirsten Degenkamp, Roos Adema, Petra Brink en Demi Smeijers.
Dan Rolandus

 

Uit de krant