Afbeelding

OHVV zet OVV schaakmat

di 23 sep 2014, 10:23 Sport

OHVV heeft afgelopen zondag op het druk bezochte sportpark aan de Eeweg een regelmatige 2-0 (1-0) overwinning geboekt tegen OVV. De Oudenhoornaars hebben zich met de fraaie zege meteen een plaats in de subtop van de tweede klasse D verworven. ‘Het had evengoed 6-2 kunnen zijn,’ meende Arie Horstink. Vorige week was de overwinning tegen VFC minder verdiend, maar nu tegen de ploeg van trainer Marco Jalink, was deze dik verdiend.

De trainer van OHVV genoot zichtbaar van het spel van zijn manschappen. Na een krap halfuur spelen schoot Jarno Huisman een prima pass van David Keijzerwaard in de hoek: 1-0. Daarvoor kroop de thuisclub door het oog van de naald toen een Oostvoornaar een honderdprocent kans liet liggen. Na de openingstreffer verschafte de thuisclub zich enkele uitstekende kansen, maar Yannick Ponit en Jarno Huisman verzuimden de marge te verdubbelen. Halverwege de tweede helft was het wederom Jarno Huisman, die zijn oude club OVV, na een goede pass vanuit het achterland met een volttreffer definitief liet buigen: 2-0. ‘Vooral de spitsen hebben het met diverse positiewisselingen uitstekend gedaan,’ aldus Arie Horstink. ‘We zijn de competitie leuk begonnen. We hebben met de brede middenmoot nu een gaatje geslagen van vier punten. Nu uit naar Spartaan ’20. Kijken wat dat gaat brengen.’ Rick Groenendijk stond gewoon onder de lat bij OHVV omdat zijn schorsing van zeven wedstrijden na een hoger beroep is terug gebracht tot één wedstrijd. Naast Thomas Biesheuvel (werk) ontbraken ook Mitco Milojevic en Jan Kees den Hartog vanwege blessures. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Michiel Tange, Slavisa Milojevic, Chris Peters; David Keijzerwaard (70. Raymond Berkman), Patrick van Dorp; Aron van der Steen; Yannick Ponit (80. Joham van de Ham), Jarno Huisman.
Dan Rolandus

 

Uit de krant