Afbeelding

Helius wacht op eerste punten

Sport 13 keer gelezen

De handbalsters van Helius hebben in een gelijkopgaande wedstrijd uiteindelijk met 15-7 (7-4) het onderspit moeten delven tegen HWC. De Hellevoetsen bleken in fysiek opzicht tekort te komen op de Vlaardingsen. ‘Het was een wedstrijd van over en weer, maar wij waren aanvallend fysiek niet opgewassen tegen HWC,’ stelde aanvoerster Danielle van der Meijden.

‘Daardoor kregen we veel break-outs tegen. In de tweede helft kwamen we wat beter uit de startblokken, probeerden we iets af te dwingen, maar ook konden we niet goed met de kansen omgaan en leidde balverlies in de break tot tegentreffers omdat de omschakeling niet optimaal verliep. Iedereen moet zijn plekje nog zien te vinden, maar we zullen scherper, feller, alerter en ook wat slimmer moeten worden en wel een uur lang. Daar trainen we hard op,’ besloot de keepster van Helius. Anouk Roest en Laura Versteeg met stipballen scoorden ieder twee keer. Helius, dat in de eerste klasse (ZW) de voorlaatste plaats bezet, speelt aanstaande zondag om 13.30 uur op het sportpark Harga in Schiedam tegen Ventura. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius: Danielle van der Meijden; Claudia Donohue-Pape, Laura Versteeg, Manon Degenkamp, Chantal Driessen, Pryanka Donohue-Pape, Anouk Roest, Kirsten Degenkamp, Roos Adema, Petra Brink en Demi Smeijers.
Dan Rolandus

 

Uit de krant