Afbeelding

Handbalsters Helius leren snel

Sport 119 keer gelezen

De handbalsters van Helius hebben ook de tweede wedstrijd verloren. Oliveo was op De Fazant met 11-18 (3-10) te sterk voor de Hellevoetsen. ‘Maar we hebben ten opzichte van de eerste wedstrijd nu al veel progressie geboekt. We hebben veel arbeid in de training gestopt en hebben aan de coach (Sjaak Versteeg, DR) laten zien dat we de opgaande lijn te pakken hebben.

Vooral verdedigend gaat het vooruit. Aanvallend liep het al wat beter, maar zullen nog meer op de afwerking moeten trainen. Al met al was het een leuke wedstrijd voor het publiek,’ aldus doelvrouwe Danielle van der Meijden. Laura Versteeg scoorde vijf keer waarvan drie strafworpen. Petra Brink ontbrak in het Hellevoetse team. Helius speelt aanstaande zondag om 12.00 uur in Vlaardingen tegen HWC. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Helius: Danielle van der Meijden; Claudia Pape-Donohue, Laura Versteeg, Manon Degenkamp, Chantal Driessen, Pryanka Donohue-Pape, Anouk Roest, Kirsten Degenkamp en Roos Adema.
Dan Rolandus

 

Uit de krant