Afbeelding

FC Vlotbrug bijna veilig na zege tegen NBSVV

Sport 96 keer gelezen

FC Vlotbrug heeft na Rhoon wederom een goede prestatie geleverd door de zespuntenwedstrijd tegen NBSVV met een 0-2 (0-1) overwinning af te sluiten. Daarmee heeft de club uit Hellevoetsluis-Oost in de derde klasse D met acht punten afstand genomen van p/d-plaats twaalf, die bezet wordt door NBSVV

‘Deze wedstrijd was superbelangrijk. Bij verlies zou het weer heel spannend zijn geweest, maar nu we hebben gewonnen zijn we nagenoeg veilig en is onze volgende doelstelling het linkerrijtje in te komen. Als we nog een paar keer winnen, kunnen we een mooie stap maken,’ sprak Bert van der Lijn zijn tevredenheid uit.
De wedstrijd tussen NBSVV en FC Vlotbrug straalde in Nieuw-Beijerland geenszins schoonheid uit, maar wel een brok aan werklust. ‘We hebben in het eerste halfuur keihard gewerkt, maar bij balbezit speelden we te onzorgvuldig, leden veel balverlies.’ Na een halfuur spelen werd Marvin Kuipers binnen de zestien onderuit gehaald, waarop Sonny Booth de kalktrap tegen de touwen ramde: 0-1. ‘Het klink gek, maar we zijn daarna niet meer in de problemen geweest,’ stelde de trainer van FC Vlotbrug. De bezoekers kwamen halverwege de tweede helft op 0-2, toen de doelverdediger Barendrecht de bal na doorjagen van Marvin Kuipers totaal verkeerd raakte, waarop Sonny Booth de bal voor de voeten kreeg en meteen afdrukte voor 0-2. ‘We hebben verdedigend nauwelijks een kans weggegeven, maar lieten in de counter na om de score uit te bouwen. We spelen over veertien dagen thuis tegen FC Binnenmaas, zijn compleet, dus zullen we er volle bak tegenaan gaan.’ Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Leander Kotvis, Léon van Straten, Quint van Remmerden, Mitchell de Zeeuw; Bart Bergwerf (85. Daniel Deurloo), Mark van Meurs (77. Bram Scheringa), Siméon Seghers, Nick Buys; Marvin Kuipers (65. Shenomar Pers), Sonny Booth.
Dan Rolandus

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant