Afbeelding

Jump '80 klaar voor topper tegen Rebound

Sport 100 keer gelezen

De basketballers van Jump ’80 hebben voor de kraker tegen Rebound aanstaande zaterdag een goede generale afgesloten door Divine 3 met 84-45 (26-11, 20-9 (46-20), 16-18, 22-7) af te drogen. De Hellevoeters bezetten in de regio tweede klasse F de tweede plaats met een gelijk aantal punten als Rebound, maar wel met een wedstrijd meer in de benen.

‘We hebben in de eerste competitiewedstrijd thuis van Rebound verloren, maar we zijn nu beter voorbereid,’ ziet coach Robin Nooy de basketbaltopper in ’s-Gravendeel met optimisme tegemoet. Jump ’80 begon in De Morgenstont met twee rake driepunters uitstekend aan de wedstrijd en bouwde de marge hardwerkend uit naar 26-11. Jump ’80 liet de teugels in het derde kwart met een voorsprong van 26 punten enigszins vieren, liet Divine onnodig terugkomen. De mannen van Mark van Zetten en Robin Nooy gaven in het laatste kwart weer vol gas en lieten de teller stoppen op 84-45. ‘Het wordt zaterdag tegen Rebound de wedstrijd van de waarheid,’ aldus Robin Nooy. De wedstrijd in De Schenkel in ’s-Gravendeel begint om 14.15 uur. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
Jump ’80: Mark van der Lugt (9 pnt.), Yorick van der Klei (20 pnt.), Stefan de Rijke, Jorn Dries (14 pnt.), Jamy van der Kley (4 pnt), Dominiek Wandel (17 pnt.), Mark de Romph (12), Moreno Dekker (4 pnt.), Erwin Koopmans, Peter Winkels (4 pnt.).
Dan Rolandus
Fotografie: Theo van Kralingen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant