Afbeelding

FC Vlotbrug beland in gevaarlijk vaarwater

di 10 dec 2013, 10:47 Sport

FC Vlotbrug is het winnen kennelijk verleerd, want ook in Ouddorp moesten de mannen van Bert van der Lijn en Piet van Holst met 3-0 (1-0) een nederlaag incasseren. Door dit resultaat zijn de Hellevoeters op de gevaarlijke twaalfde plaats in de derde klasse D beland. ‘We zijn nog niet in paniek, maar zijn momenteel wel het spoor bijster,’ verklaarde Bert van der Lijn.

‘Euwit Kievit heeft over de hele wedstrijd gezien één gevaarlijk schot te verwerken gekregen. We hebben niet van WFB verloren, maar liggen gewoon met onszelf in de clinch. We snakken met z ’n allen naar de winterstop en gaan dan zien of we het goede gevoel weer kunnen terug vinden.’ WFB nam halverwege de eerste helft door knullig balverlies de leiding door Martijn van Wijk: 1-0. FC Vlotbrug, dat het moest stellen zonder aanjager Simeon Seghers, toonde in het tweede deel meer scherpte, had WFB ook in de tang, maar eenmaal binnen de zestien bleven de kansen uit. Het spel werd er vervolgens niet beter op, want de spelers hadden de grootste moeite om elkaar te vinden. Het mag dan ook een wonder heten dat Simon Bremer en Matthijs Blonk toch nog het net konden vinden: 3-0. ‘Zonde, want we hebben best een leuk elftal, maar missen het zelfvertrouwen.’ FC Vlotbrug speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op De Kooistee de cruciale wedstrijd tegen Den Bommel. Meer sport zie de websites van www.groothellevoet.nl, www.weekbladspijkenisse.nl en www.bernisse-online.nl.
FC Vlotbrug: Marco Krommenhoek; Léon van Straten, Bram Scheringa, Sonny Booth, Mitchell de Zeeuw; Nick Buijs, Quint van Remmerden (37. Evan Gomes Soares), Ivo Meijer (74. Mike Augustijn), Bart Bergwerf; Daniel Deurloo, Shenomar Pers.

Uit de krant