Afbeelding

OHVV op het nippertje naast Groeneweg

Sport 4 keer gelezen

OHVV is zondag op het laatste moment nog naast Groeneweg gekomen. In het duel met het team uit Zevenhuizen moest Peter Marcel Nauta het stellen zonder de zieke Ernest Vermaat, Berry de Ridder (enkel), David Keijzerwaard (geschorst) en Gijs Vermeer, die om disciplinaire reden afwezig was.

Beide treffers kwamen kort voor het einde van het duel. Voor de Oudenhoornaars scoorde Slajvisja Milojevic de gelijkmaker. ‘Ik ben achteraf wel erg tevreden. Het had echter veel meer moeten zijn. Tien minuten voor tijd komen we op een 1-0 (Maurice Eckhardt, DR) achterstand. In de allerlaatste minuut weten we de gelijkmaker te scoren. Dan keer je natuurlijk best blij terug in de kleedkamer. Dan kijkt iedereen elkaar echter aan en dan voelen we ons tekort gedaan,’ zegt Peter Marcel Nauta na afloop van het duel. Zondag staat in Oudenhoorn het duel het treffen met regioploeg OHVV op het programma. Dan moet de ploeg opnieuw punten pakken. De week erna volgt namelijk IFC.
OHVV:Rick Groenendijk; Jan Kees den Hartog; Mick Loendersloot; Michiel Tange; Chris Peters ( 46 Raymond Berkman); Patrick van Dorp; Slavisja Milojevic; Jerreld Paskald; Brian van Dam; Wesley Meuldijk (60 Gijs Vermeer) en Aldji Purring.

Uit de krant