Afbeelding

’t Capproen kan gat met KVK niet meer dichten

Sport 3 keer gelezen

’t Capproen snakt naar het einde van het zaalseizoen, want ook tegen opponent KVK bleek het met een 16-18 (6-8) nederlaag niet meer in staat om de punten in De Morgenstont te houden. De uitbeurt bij Voltreffers kan met een zege qua doelsaldo nog een derde plaats in de vierde klasse J worden bemachtigd. Toch wilden de Hellevoeters het potje om Keizers Baard niet zomaar cadeau geven

 Het spannende treffen ging lange tijd gelijk op. KVK nam na een doelpuntloze periode pas na tien minuten spelen de leiding: 0-1. ’t Capproen liep tot 2-2 gelijk mee met de bezoekers, dat vervolgens uitliep naar 2-6. ‘Die marge van vier punten konden we niet meer goedmaken,’ jammerde Roy Vermaat, die stilletjes hoopt weer fit te zijn voor de hervatting van het veldseizoen. ‘We kwamen nog wel terug tot 2 punten en maakten nog een keer 7-8, maar kregen de 7-9 er gelijk overheen. Zo bleef het de hele wedstrijd. Dat was best wel frustrerend.’ Vervelend was het moment met Nathan Doodkorte, die in de vijftigste minuut een enkelblessure opliep en wellicht het laatste duel vanaf de zijkant moet toekijken. Richard van Marion was er niet bij. ’t Capproen speelt aanstaande zaterdag in Oosterhout de laatste zaalkorfbalwedstrijd tegen Voltreffers.
’t Capproen: Jeroen van der Landen (3 keer), Simon van der Heijden (1 keer), Dianne Kuiper (2 keer), Loraine Krukkert (1 keer); Lori Lange (4 keer), Brittany de Kruif (5 keer); Nathan Doodkorte (50. Michael Hartensveld), Mark Kuiper.

Uit de krant