Afbeelding

HC Voorne in mineur

wo 6 feb 2013, 14:22 Sport

De dames van Voorne hebben afgelopen weekend alles gegeven, maar kwamen helaas bedrogen uit. Waar punten zeker verdient waren op basis van inzet, gingen de dames onderuit in de eerste klasse A.

‘Toch kunnen we met opgeheven hoofd naar huis gaan, de dames hebben dit weekend weer alles gegeven, meer kan ik niet van ze vragen,’ vertelde trainer/coach Desmond van Gastel toch een tikkeltje teleurgesteld. Voorne was in de eerste klasse A de echte underdog en zeker het eerste weekend waarin werd gewonnen van Hudito en het tweede weekend waarin tegen Groen-Geel gelijk werd gespeeld, was een geweldige start. Deze bliksemstart kreeg echter geen gevolg, in het derde weekend werd nog wel gelijk gespeeld tegen De IJssel, maar in het vierde en vijfde weekend konden daar geen punten meer aan toegevoegd worden, waardoor Voorne 5 punten in totaal haalde.

Tegen Groen-Geel afgelopen weekend hebben de dames alles uit de kast gehaald, maar werd toch met 4-0 verloren. ‘Dit was naar mijn mening redelijk geflatteerd, wij hebben zeker kansjes gehad via Fréderique de Bode en Rebekka Kroeze van de Poel, het harde werken werd niet beloond, dat was zeer jammer,’ besefte van Gastel maar al te goed. De verdediging stond goed en Melissa van Keulen heeft samen met Lindsey Släter en A-tjes Sanne de Keizer en Claudia Mak veel druk naar voren durven zetten. Daaruit volgde in de tweede wedstrijd, die wel verloren werd met 4-1 van Hudito, wel nog de ere-treffer van Lindsey Släter. HC Voorne (vrouwen): Claudia Mak, Lindsey Släter, Annelies van de Jagt, Melissa van Keulen, Rebekka Kroeze van de Poel, Frederique de Bode, Nikita van Herk en Sanne de Keizer.

Uit de krant