Afbeelding

Jump'80 wint oliebollentoernooi in Dirksland

Sport 17 keer gelezen

12 januari 2012 was er weer het goed georganiseerde 3 tegen 3 oliebollentoernooi van Sparta GO uit Dirksland. Namens Jump'80 hadden Jorn Dries, Mark van der Lugt, Werner Albregts, Dominiek Wandel en Leon Albregts zich als team “Easy” ingeschreven.

Als winnaars van het toernooi in 2012, toen ook met 16 deelnemende teams, moest de titel natuurlijk worden verdedigd. De Hellevoeters speelden in de poulefase tegen drie tegenstanders: Het Instituut (H1 Sparta Go), 3M (Mevo uit Burg-Haamstede) en De Pannenkoeken(mixed jeugd team van Sparta Go). Na drie keer winst in de poule wachtte de kwartfinale tegen The Winnaars (jeugdteam van Mevo).

Ook deze wedstrijd werd gewonnen en nu stond de halve finale tegen De Trabantjes ((heren team van Mevo), verliezend finalist van vorig jaar, op het programma. In de finale van het oliebollentoernooi telden andere regels: elke score 1 punt en 3 punter werd 2 punten. Tegenstander van Jump'80 was The Wings uitslag 15-5 , een jeugdteam met drie jongens met veel potentie van Sparta Go. Team Easy wist de finale te winnen met maar liefst 15 tegen 5, zodat de mannen van Jump'80 dit toernooi voor de tweede keer (ongeslagen) op hun naam mochten schrijven. Op de foto vlnr.: Jorn Dries, Mark van der Lugt, Werner Albregts, Dominiek Wandel en voor Leon Albregts.

Uit de krant