Afbeelding

Prijzenregen voor KDO Cycle Parts turners

Sport 7 keer gelezen

Dee turncompetitie van Voorne Putten en Rozenburg is al enkele weken geleden gehouden. In deze competitie konden de selectieturnsters en turners zich ook plaatsen voor de toestelfinale. De dames hebben op 8 december hun toestelfinale in Spijkenisse afgewerkt. De dames wonnen in totaal maar liefst 17 medailles.

De jongens en herenselectieleden hadden op zaterdag 12 januari in de turnhal van KDO in Hellevoetsluis hun toestelfinale. Onder grote publieke belangstelling werden de vier herentoestellen, vloer, sprong, brug en rekstok afgewerkt. De toestellen voltige en ringen worden in de turncompetitie niet geturnd. Vele malen klonk er luid applaus na weer een mooie oefening. Tijdens de prijsuitreiking kregen de KDO supporters rode handen van het klappen voor de medaillewinnaars.

De KDO Cycle Parts turners veroverden maar liefst 26 medailles waarvan 15 keer goud en 11 keer zilver. De KDO Jong Oranje turner Jordi Hagenaar reikte de medailles uit aan Jarno Esselbrugge 4, Bas Vuik 4, Marijn Prooi 3, Casper de Leeuw van Weenen 3, Job Jimmink 3, Mitch de Vos 2, Sebastiaan Willemsen 2, Johan van Nimwegen 3, Jesse Jongejan 2, Micha Jimmink 1 en voor de bijna jarige Quinten Zoetemeijer was ook een medaille. Aanstaande zaterdag zullen enkele KDO Cycle Parts turners in Alphen aan de Rijn strijden voor het districtskampioenschap.

Uit de krant