Afbeelding
Foto: Anne Osinga

HC Voorne loopt wederom tegen monsternederlaag op

Sport 984 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne zijn dit jaar in de herstart van de hockeycompetitie na Pijnacker (2-5) en Dordrecht (7-0) aan de Boerseweg tegen Groen Geel met 1-8 (0-2, 1-2, 0-2, 0-2) opnieuw tegen een grote nederlaag opgelopen. De Hellevoeters staan op de tiende plaats in de tweede klasse C.

‘’We hebben nu twee van de drie subtoppers gehad, dus wisten we dat het moeilijk zou worden, maar de uitslagen hadden nooit zo hoog mogen uitvallen’’, sprak coach Stan Levels zijn teleurstelling uit. Het zat de HC in het eerste kwart niet echt mee, want zij kregen drie strafcorners en een strafbal tegen. Het eerste kwart werd met een 0-2 achterstand afgesloten. Nadat de bezoekers door een strafcorner op 0-3 waren gekomen, werden Kevin van Rossen en Koen van der Vlugt in de mangel genomen. Jimmy Keemink bracht de stand uit een strafbal terug tot 1-3. ‘’Toen het 1-4 werd was de wedstrijd met nog eens twee benutte strafcorners en twee velddoelpunten gespeeld. Het wordt zondag tegen Barendrecht, de koploper ook weer heel pittig. We gaan deze week de focus leggen op het teamgevoel met een positieve spirit. We hebben na Barendrecht aanstaande zondag drie topploegen uit de afdeling gehad. Het mag niet zo zijn dat we na drie grote nederlagen ineens niet meer kunnen hockeyen. We moeten de ploeg op de rit krijgen voor de laatste acht wedstrijden. We zullen Westland en DES onder ons moeten houden om te overleven en dat gaat lukken’’, aldus de vastberaden Stan Levels. Sebastiaan Baanen ontbrak tegen Groen Geel. Camiel Groot speelde tegen Groen Geel zijn laatste wedstrijd. De aanvaller maakte de oversteek naar Curaçao.

HC Voorne: Sten Jansen; Maarten Troost, Luuk Rosenquist, Joep van Nieuwenhuijze, Guido Osinga; Robert Felling, Dyon van den Berg, Koen van der Vlugt; Camiel Groot, Jimmy Keemink, Lucas Waardenburg. Tim Schlink, Matthijs Roos, Hugo Osinga, Nevil Brökling en Kevin van Rossen kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant