’t Capproen maakt korte metten met Olympia

Sport 1.146 keer gelezen

Hellevoetsluis - ’t Capproen heeft zich afgelopen zaterdag knap hersteld van de afstraffing tegen Trekvogels door in sporthal De Eendr8 opponent Olympia met een 17-9 (10-2) nederlaag terug naar Spijkenisse te wijzen.

‘’We zijn er met veel energie en vol overgave ingegaan’’, stelde assistent-coach Nathan Doodkorte. ‘’We stonden na 23 minuten met 10-0 voor en sloten de eerste helft af met 10-2. We kregen de ruimte tegen een veel mindere tegenstander. De tweede helft was heel anders, werd het op papier 7-7, maar de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld. We zijn geen moment in de problemen gekomen. Scheidsrechter Andre Minnaard floot een goede wedstrijd, voelde de wedstrijd goed aan.’’ Het bestuur van ’t Capproen heeft voor het nieuwe seizoen John Groenemeijer aangetrokken als trainer/coach van het selectieteam. Groenemeijer wordt met ingang van het seizoen 2023/’24 de opvolger van Alex Krol.

‘t Capproen: Zoë van der Perk (1 keer), Brittany de Kruif (3 keer, 55. Jente Dersjant), Roy Vermaat (4 keer), Roan Jongejan (1 keer, 55. Nik Stolk); Color van der Perk (35. Dianne Kuiper 1 keer), Jente Dersjant (1 keer).