Afbeelding
Foto: Helius

Helius boekt regelmatige overwinning

Sport 787 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel - De handbalsters van Helius hebben in sporthal De Boog in Krimpen aan den IJssel een makkelijke 12-26 (3-13) overwinning behaald tegen hekkensluiter De Treffers. Helius, dat de vijfde plaats bezet, heeft het oog op de derde plaats in de ZW-ZH 2 klasse nog in zicht.

’Na afloop waren de meiden van mening dat de uitslag vele malen hoger had moeten uitvallen’’, gaf coach Frank van Leeuwen hiermee aan dat zijn ploeg slordig omging met het uitspelen van de mogelijkheden en het benutten van de kansen. ‘’Het begin was, overigens van beide kanten, rommelig. Na een kwartier spelen was er met de 1-2 in ons voordeel nog maar drie keer gescoord. Het bekende verhaal van balverlies en slordig spel. Tegen een betere tegenstander waren we daarmee zeker afgestraft. Gelukkig begon het wat later beter te lopen en kwamen we toch uit op een 3-13 score bij rust. Verdedigend stond het weer goed. Al met al werd het na een kwartier spelen een lekker potje handbal’’, aldus Frank van Leeuwen. Helius speelt zondag in De Fazant om 11.05 uur tegen HVOS 2.

Helius: Melissa Groenendijk; Eva van Leeuwen (6 keer), Lotte Nap (6 keer), Finette Harinck (1 keer), Quinty Roskam (7 keer), Danielle Bekkers (1 keer), Mila Went (2 keer), Julia van der Plas (1 keer), Niki Spoor (1 keer), Lizzy Leumens (1 keer).



Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant