Afbeelding

Keepersdag in Hellevoetsluis

wo 4 jul 2012, 13:00 Sport

Hellevoetsluis - Ook deze zomer houdt Pro Keeper Academy weer de jaarlijkse “Zomer Keeper Dag”, op 19 augustus 2012, op het terrein van het gezellige FC Vlotbrug aan het Schelpenpad 1 te Hellevoetsluis.

Alle jeugdkeepers, van alle niveaus en van alle leeftijden, zijn van harte welkom op dit fantastische evenement van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze keeperdag kunnen de keepers zich weer fit trainen voor het komende seizoen door middel van diverse trainings- en spelvormen en zal er per categorie een prijs zijn voor de talentvolste keeper. De ervaren en gerenommeerde trainers staan onder leiding van hoofdtrainers Frans Bredius en Arend Profijt.

De Zomer Keeper Dag wordt afgesloten om 16.00 uur met de prijsuitreiking. Kosten voor dit evenement bedragen 10 euro. Voor drinken en een hapje tussendoor wordt gezorgd en natuurlijk is er voor iedereen een aandenken. Aanmelden voor beide evenementen kan door een mailtje te sturen naar info@prokeeperacademy.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum, team en vereniging en telefoonnummer. Voor informatie kunt u bellen met algemeen manager Arend Profijt: 06-13962111.

Uit de krant