Afbeelding
Foto: Dan Rolandus

Nieuwenhoorn afgetroefd door Spijkenisse

Sport 686 keer gelezen

Spijkenisse - Nieuwenhoorn heeft in de derby tegen Spijkenisse een forse 4-0 (2-0) nederlaag moeten incasseren. De zwart-witten zagen de club van het Sportpark Jaap Riedijk in de Vierde divisie A op plaats tien naast zich komen.

‘’We gaven als team niet thuis en daar reken ik mezelf ook toe’’, stak trainer Oscar Biesheuvel de verdiende nederlaag ook in eigen boezem. ‘’We waren in drie linies niet goed en dan speel je een verloren wedstrijd. We konden voorin moeilijk de bal vasthouden, het middenveld had het heel moeilijk aan de bal en verloor veel duels en daardoor kwam het veel aan op de achterste linie, die hun dag ook niet had. Dan wordt het al met al een lastig verhaal. De 1-0 voor Spijkenisse in het begin van de wedstrijd hielp ook niet mee, want dat was een heel mooie actie van de spits, die het één tegen één mooi uitspeelde en de bal in de hoek knalde. Dat was verdiend uit een goede actie. Vlak voor rust viel de ongelukkige 2-0, waar een buitenspelgeval aan vooraf ging. Die grensrechter deed dat niet goed, maar wij waren veel slechter. Dan krijg je een moeilijke wedstrijd en als je dan met 2-0 achter staat wordt het een ‘hell off the job’. De tweede helft was wel een stukje beter, maar toch nog slordig. Bij 3-0 was de wedstrijd wel klaar. Het was het verhaal van drie matige linies.’’ Nieuwenhoorn wacht aanstaande zaterdag op het sportpark aan de Rijksstraatweg de wedstrijd tegen Smitshoek met Edwin de Koning als trainer en de spelers Luigi Bruins, Ryan Koolwijk en spits Joey Kleijn als sterkmakers. ‘’Smitshoek is titelkandidaat, heeft verloren van Zwaluwen, dus zal het gebrand zijn en wij hebben natuurlijk nog wat goed te maken na een slechte wedstrijd.’’ Bij Nieuwenhoorn ontbrak nog steeds Dimitri Gomes Almeida.

Nieuwenhoorn: Mike van de Wijngaart; Garrick Naarden (60. Gregory Paula), Mike van de Ruit, Delano a Cohen, Kayo Renwarin, Roeland de Bruijne; Luke Korver (60. Frank Molendijk), Jeroen van der Wal (60. Lukas Hamann, 85. Lars van Orselen), Frank de Regt; Melvin Winterberg, Christiaan Dabaghian.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant