Afbeelding
Foto: Carola van Loosdrecht

Matig OHVV naar gelijkspel tegen Rijnmond Hoogvliet Sport

Sport 323 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV is aan de Eeweg tegen hekkensluiter Rijnmond Hoogvliet Sport niet verder gekomen dan een 1-1 (0-1) gelijkspel. De Oudenhoornaars zijn in de derde klasse D gezakt naar de tiende plaats.

‘’We hebben in de eerste helft niet goed gespeeld, gaven niet veel weg, kregen wel wat kansen, maar we zijn op inzet en beleving gewoon door RHS afgetroefd’’, toonde trainer Mark van Os zich ontevreden over de verrichtingen van zijn manschappen.’’ Gemakzucht kwam OHVV na ruim een halfuur spelen duur te staan, want in de counter sloeg RHS keihard toe: 0-1. De thuisclub kreeg in de hervatting binnen vijf minuten spelen zes kansen om de zaken recht te trekken, maar Casper Bredius (paal), Michael van Maurik (kopbal op de lat) en Rowan van Heijst (alleen voor de keeper) kregen de bal er niet in. De licht geblesseerde David Keijzerwaard kwam een kwartier voor tijd de aanval versterken om de gelijkmaker te forceren. ‘’We zijn met vijf spitsen gaan spelen.’’ Nadat Michael van Maurik op de doellijn de 0-2 had voorkomen, leidde vlak voor tijd de aanvalsgolven de gelijkmaker in van Ramon de la Haye: 1-1. OHVV kreeg vervolgens nog tien minuten extra tijd om de overwinning naar zich toe te trekken, maar Michael van Maurik (lobje op de paal en een kopbal via de lat over), Casper Bredius (alleen voor de keeper), Jonathan Francesca en Gavin van Dort lieten deze liggen. ‘’Michael van Maurik kreeg in de extra tijd binnen de 5-meter een stomp in het gezicht van de keeper. Dat had een strafschop moeten zijn. Al met al zal het zaterdag uit tegen Rozenburg beter moeten.’’

OHVV: Wouter Bloothoofd; Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Thimo Blommers (75. David Keijzerwaard), Shi-Fa Steehouder; Jim Baks; Thomas van Dort (70. Jonathan Francesca), Gavin van Dort; Ramon de la Haye; Rowan van Heijst (80. Xander Lepair), Casper Bredius.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant