FC Vlotbrug is klaar voor de competitie

Sport 686 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft zich met een 4-2 (2-1) overwinning in de bekerstrijd tegen Erasmus klaargestoomd voor de competitie aanstaande zaterdag in Goudswaard tegen Fortuna Be Quick.

‘’We hebben een goede wedstrijd gespeeld, veel kansen gecreëerd, maar door geen afstand te nemen Erasmus te lang in de wedstrijd gehouden’’, sprak trainer Ron Klein lovend, maar ook kritisch over de afwerking. FC Vlotbrug begon sterk aan de wedstrijd en dat leverde door doelpunten van Clint van de Veerdonk en Danny Browne een 2-0 voorsprong op. Nadat Sjors Allersma en Danny Browne (op de paal) verzuimden de score op te voeren, sloot Erasmus met een onverwachte voltreffer weer aan bij de FC: 2-1. Ron Klein liet het goed draaiende elftal ook na de rust staan. ‘’Ik heb alleen Sjors en Simeon van positie laten wisselen om meer zekerheid op het middenveld te krijgen en dat ging prima.’’ De thuisclub bleef zich kansen scheppen. Halverwege de tweede helft was het door een treffer van Danny Browne raak: 3-1. Een minuut later profiteerde de spits van Erasmus gretig na een misverstand tussen verdediger Joey Salij en doelman Nino Noordijk: 3-2. ‘’We zijn toch prima blijven voetballen, maar konden onvoldoende afstand nemen waardoor het spannend bleef.’’ Lester den Broeder maakte aan alle onzekerheid een einde: 4-2.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Joey Salij, Jan Tuitel (85. Bram Scheringa), Mitchell de Zeeuw, Lester den Broeder; Jordi van der Kooij, Simeon Seghers; Sjors Allersma, Gijs Vermeer, Danny Browne; Clint van de Veerdonk.