Afbeelding

Finale Zilveren Hoorn Toernooi

Sport 252 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Helaas zijn vele voetbaltradities tijdens de coronaperiode gesneuveld. Ook bij Nieuwenhoorn heeft tijdens de seizoenen laatste twee seizoenen het gebruikelijke Zilveren Hoorn Toernooi geen doorgang gevonden. Brielle was in 2020 de laatste winnaar.

Tradities zijn er echter om waar mogelijk in ere te houden of zo mogelijk in ere te herstellen. Zo ook dus met het Zilveren Hoorn Toernooi. Weliswaar in een wat aangepaste vorm ten opzichte van de oorspronkelijke opzet, maar daarom niet minder spannend en zeker passend in de aanloop naar de nieuwe competitie. Het Kelme-Zilveren Hoorn Toernooi is in de aanloop naar het voetbalseizoen 2022-2023 gestart op dinsdag 16 augustus met de wedstrijden Nieuwenhoorn – Zwervers en ’s-Gravenzande – Brielle (uitslagen nog niet bekend).

Op zaterdag 20 augustus is om 14.30 uur de finale tussen zowel de beide winnaars als de verliezers van de voorronde. Al met al een goede gelegenheid om uw favoriete ploeg aan het werk te zien en met name of het keurkorps van Nieuwenhoorn klaar is voor haar debuut in de vierde divisie. Natuurlijk zijn ook de supporters van de andere verenigingen benieuwd naar de verrichtingen van hun cluppie. Kom dus genieten van de aanwezige verrassingen op zaterdag 20 augustus op het sportcomplex van voetbalvereniging Nieuwenhoorn onder aan de Rijksstraatweg.

Uit de krant

Uit de krant