Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Capproen haalt uit tegen Vlug & Vaardig/KCN

Sport 431 keer gelezen

Amsterdam- ’t Capproen heeft in Amsterdam met een 9-20 (7-7) overwinning uitgehaald tegen Vlug & Vaardig/KCN en blijft achter het ongenaakbare Trekvogels de tweede plaats bezetten in de vierde klasse.

‘’We begonnen met een 0-2 voorsprong voortvarend, maar daarna verliep de hele eerste helft moeizaam’’, wees coach Alex Krol op de gretige Amsterdammers, die streden voor de rebound en de afvang. ‘’Wij hadden daar geen antwoord op. Alex Krol verving in de tweede helft de licht geblesseerde Freek Sjouw door Roy Vermaat, die na een langdurige blessure zijn rentree vierde. ‘’Ik heb tijdens de rust gezegd de rust te bewaren, net als V&V meer gericht op de bal te spelen. Roy bracht daarbij meer dynamiek in het spel.’’ Dat er een dame bij V&V uitviel, bleek zeker niet in het nadeel van ’t Capproen, want de geel/blauwen verhoogden de marge van vier punten aan het einde van de wedstrijd naar een marge van elf punten.’’ Wij hadden het geluk dat we met een groep van twaalf fitte mensen naar Amsterdam waren gereden. Zoë Duivendijk, die vanuit haar studentenwoning in Amsterdam weer terugkeert naar Hellevoetsluis, maakte als invalster haar debuut bij ’t Capproen. ’t Capproen speelt zaterdag op het sportpark Martin Luther King om 15.30 uur tegen Oranje Nassau.

‘t Capproen: Dianne Kuiper (7 keer), Color van der Perk (1 keer, 55 Zoë Duivendijk), Freek Sjouw (31. Roy Vermaat 3 keer), Nik Stolk (1 keer); Roan Jongejan (1 keer, 55. Mark Wietzes 1 keer), Richard van Marion (4 keer), Yentl van der Perk (1 keer), Zoë van der Perk (1 keer, 45. Iris Letterie).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant